My Tractor Forum banner
1 - 19 of 19 Posts

·
Registered
Joined
·
444 Posts
Discussion Starter · #1 ·
while out running the roads for the hoilday weekend i ran across this case mower for sale with snowblower. not running. no spark. the guy said he was mowing with it ran out of gas,put gas in it and now no spark. was asking $200..i got it for 150 with snowblower. but i got to go this weekend to pick it up. it states 222 on it but i don't know for shore. will know more next weekend.
any info on 222 or spark problem.
thanks
al
 

Attachments

·
HeadCase For My Ingersoll
Joined
·
1,359 Posts
And please get rid of that god aweful seat. :thSick:
 

·
Registered
Joined
·
1,075 Posts
I ditto the seat. Who would do such a dastardly thing like putting a John Deere seat to a Case. Embarrassing to say the least.
 

·
..
Joined
·
10,825 Posts
The seat may well be the only thing that kept er limping along this last decade. Or two.
:biglaugh::hide::hide::hide::hide::hide::hide:
 

·
HeadCase For My Ingersoll
Joined
·
1,359 Posts
The seat may well be the only thing that kept er limping along this last decade. Or two.
:biglaugh::hide::hide::hide::hide::hide::hide:
The seat is like a piece of aluminum on a steel tractor... And we all know what that does. It's all the seat's fault.
 

·
Registered
Joined
·
444 Posts
Discussion Starter · #16 ·
well i got her home. 222,deck,chains and snowblower.
needs seat and some tlc. got her started . have posted another topic on here for starting problem.
the no spark problem i dont know what it was , because i check fuse(ok),pull plug install new one. took wire that he had on pos. side of coil to battery on pos. side off and after doing them 3 things it had spark and started up.check other post for problems.
take care
allen
 

·
Banned
Joined
·
1,044 Posts
:fing32: Glad you ended up getting it. A lot of things could have happened in the meantime to cause it to not be there when you went back to pick it up. Glad it found a responsible owner.
 

·
A semi-retired senior cit
Joined
·
2,132 Posts
Glad it`s running now, maybe a bad ground, old cables don`t carry the juice if they are all green under the insulation. Even if the PTO was engaged, these must have a safety switch, that was my first guess.
 
1 - 19 of 19 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top