My Tractor Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
lurker
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #1
Good afternoon, I've been a long time lurker here.

I have a '71 John Deere 112 that I've been working on/using for a couple of months. It has the model 39 mower and I have the 42" blade. So far I've been through the electrical system and cleaned & greased most things. I have replaced the tires with a pair of Carlisle Tru-powers on the rear and a pair of Carlisle Snow-hogs on the front. I got it to replace a couple of Massey Fergusons (a MF-8 Hydro and a MF-7 Gear).

I have recently been getting some painting supplies in order to work on the paint on the John Deere. I have my compressors sorted and plumbed. I checked the water-trap last night with some spirited die-grinder usage and it worked great. I also picked up a used fresh air respirator system so I don't kill myself.

I thought I would finally register and post.
 

·
Super Moderator
Joined
·
16,471 Posts
Welcome to the Forum:MTF_wel:
 

·
Super Moderator
Joined
·
32,620 Posts
Welcome to the forum mjydrafter! Since you've been lurking for a while you know that we are graphically oriented so :wwp: is the status quo for new posters!
 

·
lurker
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #6
Ok, hopefully phone pics will be good enough. My good digi camera died...

Here it is just back from the big purchase:


And here it is from a few weeks ago:


:trink39:
 

·
Registered
Joined
·
317 Posts
Howdy neighbor, welcome from yet another Iowan.
 

·
The Gate Keeper
Joined
·
1,181 Posts
Good to see another Iowan on the board. Welcome.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top