My Tractor Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
26 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Yesterday I finally got my new fuel pump in the mail.. got it installed and mowing running great.. it was getting late in the evening so I flipped on the lights switch and got off the tractor to see if they were on? I had just shut down the switch for my hydro and set the break. No lights? then flipped the switch for the Hydro/blades and no worky?

Does anyone know if this switch on a fuze?

The Hydro still works to raise and lower the deck, but does not kick on for the blades...

Needless to say I still got a little bit of mowing to do and allot or learning on this new to me tractor...
 

·
Registered
Joined
·
26 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Disregard my last question about the switch... I went out this morning and everything worked like it should... finished mowing my shop lawn and got back home to finish up my mowing here, and the Hydro was barely working..

It's time for a flush and fill I believe?

It says on the cap SAE 20wt oil... (Motor Oil??)

anyone recommend something synthetic?

TIA..

back to reading older posts to find out how to flush and fill the Hydro..
 

·
Registered
Joined
·
26 Posts
Discussion Starter · #5 ·
by the time I'm done rebuilding this thing.. it should do wheelies and make ice cream? :fing20:
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
26 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Anyone ever changed these belts before? or know where I might find a Manual for this machine?

TIA...
 
1 - 8 of 8 Posts
Top