Brake problem - MyTractorForum.com - The Friendliest Tractor Forum and Best Place for Tractor Information
John Deere Forum John Deere Garden Tractor talk

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 07-15-2019, 05:53 PM Thread Starter
MTF Junior Poster
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
Brake problem

Hi all-need your advice! I have a 5 y/o JD x500 with 400 hours. Occasionally, when engine is running but tractor not moving, depressing the foot brake causes a loud grinding sound. A lesser sound occurs when the parking brake is applied. This is happening about 20% of the time. I do not see any linkage rubbing or evidence of damage beneath the tractor. Any ideas would be greatly appreciated.
TomOverman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the MyTractorForum.com - The Friendliest Tractor Forum and Best Place for Tractor Information forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome